Wie zijn de gasten in nieuw seizoen van 'Alleen Elvis Blijft Bestaan'

'Alleen Elvis Blijft Bestaan' is en blijft een vaste waarde op Canvas. Ook dit najaar vult Thomas Vanderveken zijn indrukwekkende gastenlijst verder aan.

Tien boeiende mensen delen de meest (...)

Lees meer
TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: dinsdag 18 september 2018

VIER haalt een eerste topscore binnen met de Champions League-match van Club Brugge tegen Dortmund. 'Make Belgium Great Again' én 'Jong Geweld' halen hierdoor een matige score. Ook 'Thuis' geraakt voorlopig niet meer over het miljoen.

Lees meer
logo Play Sports logo

De highlights van Play Sports

Het sportweekend begint al op donderdag met de eerste speeldag in de poulefase van de Europa League. Met vier affiches zit je avond helemaal vol bij Play Sports.

Lees meer
Eurosport

Eurosport ook komende drie jaar ‘Home of MotoGP’

Eurosport blijft tot en met 2021 exclusief ‘Home of MotoGP’, in Nederland en Vlaanderen. Discovery/Eurosport verlengde de overeenkomst met organisator en rechtenhouder Dorna Sports voor zowel de lineaire als digitale rechten tot en met 2021.

Lees meer
'Koppels' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

Verrassingsfeestje voor Gregory loopt grondig fout in 'Koppels'

Organiseer eens een klein verrassingsfeestje voor je partner aan de voordeur, is één van de drie opdrachten in de derde aflevering van 'Koppels', op donderdag 20 september.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

'Het Lichaam van Coppens' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

Staf en Mathias knutselen luchtballon van achtergelaten festivaltentjes

'Er is nog nooit iemand niet geland, de vraag is alleen hoe.' De droom om te vliegen blijft bij Staf en Mathias altijd bovenaan hun bucketlist staan.

Martin Heylen (foto: Eén - © VRT 2018)

'Zelfde Deur, 20 Jaar Later': de boerenfamilie die Martin eerst niet binnenliet

In de derde aflevering van 'Zelfde Deur, 20 Jaar Later' verrast Martin Heylen met nieuwsgierige blik enkele Vlamingen, twintig jaar nadat hij al bij hen langsging in 'Man Bijt Hond'.

Ochtendshow Qmusic (foto: Qmusic - © MEDIALAAN 2018)

Qmusic lanceert 'Een Hart voor Tom'

'Ga je registreren voor orgaandonatie, je kan er mensenlevens mee redden.' Zo klonk de oproep van Frances Lefebure dinsdag in 'Make Belgium Great Again'. Een belangrijke stap in haar plan om van ons land een nóg betere plek te maken.

Bart De Pauw (foto: Eén - © VRT 2016)

Productiehuis Bart De Pauw reorganiseert

Het gaat niet goed met Koeken Troef!, het productiehuis dat werd opgericht door Bart De Pauw. In de nasleep van de zaak omtrent grensoverschrijdend gedrag van De Pauw krijgt het bedrijf minder bestellingen en is er dus niet voor iedereen nog werk.

'Make Belgium Great Again' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

'Make Belgium Great Again' roept iedereen op om zich te registreren voor orgaandonatie

'Make Belgium Great Again': dat was vanavond het doel van Frances Lefebure in haar gelijknamig programma bij VTM. Al meteen in de startaflevering droeg ze haar steentje bij om van ons land een nét iets betere plek te maken.

Maarten Breckx (foto: Q2 - © MEDIALAAN 2018)

Titelverdediger Real Madrid ontvangt AS Roma in groepsfase UEFA Champions League

Woensdag 19 september spelen Real Madrid en AS Roma hun eerste wedstrijd in de groepsfase van de UEFA Champions League. De Romeinen zakken af naar het Estadio Santiago Bernabéu en nemen het op tegen de Spaanse topclub en titelverdediger Real Madrid.

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
Thomas Vanderveken - 'Alleen Elvis Blijft Bestaan' (foto: Canvas - © VRT 2018)

Wie zijn de gasten in nieuw seizoen van 'Alleen Elvis Blijft Bestaan'

'Alleen Elvis Blijft Bestaan' is en blijft een vaste waarde op Canvas. Ook dit najaar vult Thomas Vanderveken zijn indrukwekkende gastenlijst verder aan.

Lees meer
Jury - 'De Slimste Mens ter Wereld' (foto: VIER - © SBS Belgium 2018)

Dit is de jury van 'De Slimste Mens ter Wereld'

Jonas Geirnaert, Jeroom, Rik Verheye, Sven de Leijer, Bart Cannaerts, Karen Damen, Stefaan Degand, Jan Jaap van der Wal, comeback Herman Brusselmans, nieuwkomer Barbara Sarafian, Marc-Marie Huijbregts en Wim Helsen.

Lees meer
'Make Belgium Great Again' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

Frances Lefebure trekt ten strijde voor orgaandonatie en pakt voedselverspilling aan

Van ons land een nóg betere plek maken: dat is de geheime missie die Frances Lefebure het voorbije jaar vervulde. Want dat er nog genoeg problemen zijn, valt niet te ontkennen.

Lees meer

Kijktip van de dag

'Expeditie Robinson' (foto: VIER - © SBS Belgium 2018)

Op Kamp Noord kan het geluk niet op nu ze eindelijk vuur kunnen maken. Op Kamp Zuid is de sfeer minder uitgelaten. Maar een goede sfeer of niet, er staat opnieuw een immuniteitsproef op de planning. Welk kamp gaat dit keer met de overwinning aan de haal en wie vliegt er onverbiddelijk uit tijdens de eilandraad?

'Expeditie Robinson', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (18/09)