Girlpower met deze 8 finalisten van 'The Voice Kids'

De halve finale, waarin de coaches elk twee talenten kozen, is achter de rug en de vier teams zijn nu klaar voor de eindspurt richting finale.

Sean Dhondt bezorgde vanavond Elisabeth en Soraya een (...)

Lees meer

Latin Night nekt Elodie Ouedraogo in 'Dancing With The Stars'

Het begint een trend te worden: wanneer de partner niet aanwezig is, valt de danser af in 'Dancing With The Stars'. Vorige week overkwam het Fabrizio en nu mocht het ook voor Elodie Ouedraogo niet (...)

Lees meer
logo Home and Away logo

'Home and Away': week 47 - PREVIEW

Een uitstapje maken naar het zonnige andere eind van de wereld is altijd een goed idee. Hou je van zon, zee, strand én mooie mensen? Dan zit je elke dag van de week goed voor een portie 'Home and Away' op Vitaya.

Lees meer
generiek THUIS logo

'Thuis': week 47 - PREVIEW

Al sinds jaren is 'Thuis' bij veel Vlaamse gezinnen dé vaste afspraak om samen gezellig in de zetel te duiken en de tv-avond af te trappen. Nieuwsgierig naar volgende week? Lees de preview!

Lees meer
logo Familie logo

'Familie': week 47 - PREVIEW

'Familie' is tegenwoordig hipper dan ooit. En geliefd bij jong en oud. Heel wat grote namen maken deel uit van de cast. Doe daarbij nog de gevarieerde verhaallijnen en dat maakt de soap tot dé ideale start van de tv-avond. Benieuwd wat er volgende week gebeurt? Lees onze preview!

Lees meer
MEDIALAAN

Bart De Groote nieuwe directeur Telco en Online Services bij MEDIALAAN - de Persgroep Publishing

Bart De Groote, de huidige directeur Marketing en Sales bij NMBS en voordien Chief Marketing Officer bij Mobistar, wordt vanaf januari 2019 directeur Telco en Online Services bij MEDIALAAN - de Persgroep Publishing.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

logo VTM logo

De week op VTM

Op zaterdag 17 november komt het tot een breuk tussen de Avengers in de tv-première van 'Captain America: Civil War'. In de Marvel-film, met in de hoofdrollen Chris Evans, Scarlett Johansson, Robert Downey Jr. en Elizabeth Olsen, verdelen de superhelden zich in twee teams: Captain America vs Iron Man.

logo CAZ logo

De filmplannen van CAZ

Op zaterdag 17 november is er om 20.40 uur de misdaadklassieker uit 1972 'The Godfather' met Marlon Brando, Al Pacino en James Caan. De film sleepte drie Oscars in de wacht.

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

De blikvangers op Vitaya

Op zaterdag 17 november brengt Vitaya om 20.25 uur het drama uit 2009 'Hachiko - A Dog's Story' met Richard Gere als Parker Wilson, het baasje van Hachiko.

logo Q2 logo

Nieuwe series op Q2

Vanaf zaterdag 17 november om 19.15 uur staat bij Q2 een dubbelaflevering van de nieuwe serie 'A.P. Bio' op het programma.

Thomas Vanderveken - 'Alleen Elvis Blijft Bestaan' (foto: Canvas - © VRT 2018)

Khalid Benhaddou in 'Alleen Elvis Blijft Bestaan'

Deze week heeft 'Alleen Elvis Blijft Bestaan' een bijzondere stem uit de islam te gast: Khalid Benhaddou is imam in de El Fath-moskee in Gent, voorzitter van het Platform Vlaamse Imams én auteur van het boek Is dit nu de Islam? - Hoe ik als moslim voor nieuwe tijden ga: rationeel, Europees en verzoenend. En hij is amper 30.

Tim 'Timtation' in 'Temptation Island' (foto: VIJF - © SBS Belgium 2018)

'Timtation' mag geen verleider zijn

Zelfs bijna een jaar na de laatste editie van 'Temptation Island' blijft de Oost-Vlaamse Tim zich in de schijnwerpers werken. Hij had zich namelijk kandidaat gesteld als verleider in het nieuwe seizoen.

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
'Hoe Zal Ik Het Zeggen?' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’ komt terug met nieuw seizoen

De mailbox van Jens Dendoncker liep het voorbije jaar weer vol en dat kan maar één ding betekenen: 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?' to the rescue. Hoe vertel je je puberzoon voor de honderdduizendste keer dat hij ook eens met de hond moet gaan wandelen?

Lees meer
'K3 Roller Coaster' (foto: VTMKZOOM - © MEDIALAAN 2018)

Hanne, Marthe en Klaasje openen hun roller disco

Woensdag 31 oktober is het zover. Dan openen Hanne, Marthe en Klaasje officieel de deuren van hun 'K3 Roller Disco'. In hun allereerste fictiereeks, die volledig werd opgenomen in een indrukwekkende 360-graden studio, rollen Marthe, Klaasje en Hanne de zotste avonturen tegemoet.

Lees meer
'Over Eten' (foto: Eén - © VRT/Koen Bauters 2018)

Nieuw seizoen 'Over Eten' op Eén

Moeten we morgen met z’n allen veganistisch gaan leven? Wat kunnen we doen aan de gigantische berg voedsel die we wereldwijd verspillen? Waarom eten we meer avocado’s dan boerenkool? Moeten we nog calorieën tellen? En wat zit er nu echt in een frikandel?

Lees meer

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (14/11)