Jits Van Belle charmeert Benny in 'Familie'

Binnenkort zou cupido wel eens raak kunnen schieten ten huize Coppens in 'Familie'. Wanneer de charmante Robyn ten tonele verschijnt, trekt ze alvast de bijzondere aandacht van Benny (gespeeld door (...)

Lees meer
MTV EMA 2017

Shawn Mendes, Demi Lovato, The Killers, Kesha en Camila Cabello op podium MTV EMA 2017

Internationale supersterren Shawn Mendes, Demi Lovato, The Killers, Kesha en Camila Cabello treden op tijdens de MTV EMA 2017 in Londen op zondag 12 november, zo maakt Viacom-zender MTV vandaag bekend.

Lees meer
logo Play Sports logo

Veel competitievoetbal dit weekend op Play Sports

Op donderdag is het tijd voor speeldag 3 in de groepsfase van de Europa League! Everton en Lyon gaan op zoek naar een eerste driepunter, terwijl Milan en Arsenal bij winst 9 op 9 kunnen halen!

Lees meer
'Het Lichaam van Coppens' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2017)

'Het Lichaam van Coppens' zoekt uit of kinderen onder de drie echt niet liegen

Komt de waarheid uit de kindermond? Volgens een krantenartikel wel. Kinderen jonger dan drie jaar zouden niet in staat zijn om te liegen. Maar Staf en Mathias geloven niet zomaar wat er in krantenartikels staat en dus trekken ze zelf op onderzoek.

Lees meer
'Tabula Rasa' - Mie (foto: En -  VRT 2017)

Binnenkort nieuw op En: 'Tabula Rasa'

'Tabula Rasa' is een meeslepende, psychologische thrillerreeks over een jonge vrouw met geheugenverlies die de enige sleutel vormt in een mysterieuze verdwijningszaak.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

logo CAZ logo

Geldboete voor Vitaya en CAZ

De Vlaamse Regulator voor de Media, de onafhankelijke toezichthouder voor de Vlaamse audiovisuele media, legt Vitaya (7.500 euro) en CAZ (2.500 euro) geldboete op wegens het niet conform de regelgeving uitzenden van televisiereclame.

Erik uit Turnhout in 'Komen Eten' (foto: VIER -  SBS Belgium 2017)

​Erik uit Turnhout sluit de week van 'Komen Eten' af

De 57-jarige Erik is naast private banker een goedgeluimde en sportieve man die graag een balletje slaat op het tennisveld.

TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: maandag 16 en dinsdag 17 oktober 2017

Vandaag weer een dubbele portie kijkcijfers. Wat opvalt is de vliegende start van 'De Slimste Mens ter Wereld'. 'Die Huis' moet dan weer (nog) kijkers inleveren.

'Project Axel' (foto: TVvisie -  Roger Mortelmans 2017)

'Project Axel' binnenkort nieuw op VIER

VIER startte dit voorjaar met de opnames van 'Project Axel', een documentairereeks waarin daklozen proberen, via een intensief begeleid traject hun leven weer op de rails te krijgen.

'Hoe Zal Ik Het Zeggen' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2017)

VTM-programma 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?' verkocht aan Duitsland

Het nagelnieuwe VTM-programma 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?' is op de tv-beurs in Cannes verkocht aan de Duitse RTL-groep. Amper twee weken na de succesvolle lancering in Belgi kan het format, dat op de markt de Engelse titel 'Did You Get The Message?' draagt, al rekenen op internationale bijval.

Bart Peeters in 'Voor de Leeuwen' (foto: En -  Joost Joossen/VRT 2017)

De acht talenten halen nog n keer alles uit de kast in 'Voor de Leeuwen'

Op donderdag 19 oktober zetten de acht jonge talenten van 'Voor de Leeuwen' nog n keer alles op alles om de lach van het publiek n de eregast te veroveren. Niemand minder dan Bart De Pauw kiest wie voor hem de Zilveren Leeuw mee naar huis mag nemen.

DOSSIER: Najaar 2017: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
'Het Gezin' (foto: En -  VRT 2017)

Nieuwe docureeks 'Het Gezin' binnenkort op En

Wie is er niet benieuwd naar wat er zich achter de gevels van onze Vlaamse huizen afspeelt? Acht gezinnen geven de toestemming om voor de docureeks 'Het Gezin' hun doen en laten dag en nacht te volgen.

Lees meer
'Steracteur Sterartiest' (foto: En -  VRT 2017)

Ontdek alle deelnemers van 'Steracteur Sterartiest'

Het is bijna zover: op 2 november start de gloednieuwe reeks van 'Steracteur Sterartiest' op En met de eerste liveshow. Het succesrecept blijft hetzelfde: acteurs zingen de ziel uit hun lijf voor het goede doel, in negen verrassende liveshows.

Lees meer
Yanni Bourguignon (Cdric) Felix Jamaels (Jelle) in 'Familie' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2017)

Nieuwe gezichten voor Cdric en Jelle in 'Familie'

Dit najaar krijgen de 'Familie'-personages Cdric Van de Caveye en Jelle Van den Bossche een nieuw gezicht. Nadat acteurs Bas Van Weert en Jens Gruyaert zelf besloten om de reeks te verlaten, stelden tal van kandidaten met een passie voor acteren zich kandidaat om in hun voetsporen te treden.

Lees meer

Kijktip van de dag

'Zo Man Zo Vrouw' (foto: VIJF -  SBS Belgium 2017)

Alexandra (41, professioneel masseuse) is one hell of a woman en dat is ook Michal (55, paracommando op rust) niet ontgaan. Ze wonen in een voormalig rendez-vous hotel en dat voelt een beetje spooky aan. Voor mannen als Jani toch. Gelukkig vallen er geen lijken uit de kast, maar wel een pak bijzondere kledingstukken. Dat gaat van lang en saai tot ubersexy bij Alexandra, en van camouflageshorts voor tieners tot jassen zonder kraag bij Michal. Hij is wellicht ook de enige militair die met zijn gevechtskledij eerst langs de kleermaker liep. Het wordt een hete aflevering vol liefde en met een knaller van een make-over.

'Zo Man Zo Vrouw', om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (17/10)