'Familie' - INHOUDEN week 13

'Wils is dood.' De woorden van Marie hakten er vrijdag diep in. Op Lars én op de vele 'Familie'-fans. Hoe moet dat verder? Amélie worstelt met haar gevoelens voor Gino en ze probeert hem te (...)

Lees meer

'Thuis' - INHOUDEN week 13

Tim staat niet achter de beslissing van Sam, Joren wil haar helpen. Kaat en Kobe leven toe naar het proces en Adil praat niet meer met Paulien. Frank en Lowie hebben een zware aanvaring. Judith (...)

Lees meer
'Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond': An Lemmens en Dina Tersago (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

Zondag eerste startaflevering 'Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond'

Canada, Australië, Duitsland, Zuid-Afrika en Noorwegen: Cupido zal zijn pijlen wel heel ver moeten schieten voor de vijf Vlaamse boeren die dit najaar op zoek gaan naar een vrouw van hier in 'Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond'.

Lees meer
TVV Home and Away 2018 Scarlett (TANIA NOLAN) en Justin (JAMES STEWART) in 'Home and Away' (foto: Vitaya - © MEDIALAAN 2018)

'Home and Away' - INHOUDEN week 13

Een uitstapje maken naar het zonnige andere eind van de wereld is altijd een goed idee. Hou je van zon, zee, strand én mooie mensen? Dan zit je elke dag van de week goed voor een portie 'Home and Away' op Vitaya.

Lees meer
logo Radio 1 logo radio1

Radio 1-luisteraars kiezen 'de schoonste van Claus' in 'Culture Club'

De schoonste zin van Hugo Claus, dat is volgens de Radio 1-luisteraars 'Het is beter gras te zijn, men kan het maaien, wieden en wild groeit het weer, en altijd anders', een zin uit de gedichtencyclus Oog om oog. Dat heeft actrice Hilde Van Mieghem, en jarenlang bevriend met Hugo Claus, bekendgemaakt in het radioprogramma 'Culture Club' bij presentatrice Annelies Moons.

Lees meer
Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Herhaling van 'De Wensboom' op Vitaya

Op zondag 25 maart starten om 20.20 uur herhalingen van 'De Wensboom' bij Vitaya waarbij Niels Destadsbader luistert naar de wensen van kinderen, en die samen met hen in vervulling brengt.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

logo VTM logo VTM

De blikvangers van een nieuwe VTM-week

Zaterdag 24 maart is er de tv-première van de actiefilm 'Furious 7'. De zevende film uit de reeks, en de laatste met Paul Walker, één van de hoofdfiguren. Walker overleed zelf in een auto-ongeluk tijdens de opnames, en had maar de helft van zijn scènes ingeblikt.

logo CAZ logo

Derde seizoen 'Allo Allo!' van start op CAZ

CAZ blijft inzetten op Britse comedy en start daarom op maandag 26 maart om 20.00 uur met het derde seizoen van de Britse klassieker 'Allo Allo!' met Gorden Kaye, die de rol vertolkt van de legendarische cafébaas René Artois.

logo Q2 logo

Twee gloednieuwe reeksen op Q2

Op zondag 25 maart start Q2 om 19.15 met de gloednieuwe reeks 'The Orville' van de hand van Emmy Award-winnaar Seth MacFarlane, het brein achter o.a. 'Ted' en 'Family Guy'. De reeks speelt zich af in het jaar 2417 en volgt de avonturen van de bemanning, bestaande uit zowel mensen als aliens, van het ruimteschip 'De Orville'.

'De Columbus' - Wim Lybaert (foto: Eén - © VRT/Geert Van Hoeymissen 2018)

Nieuw op Eén: 'De Columbus' met Wim Lybaert

In 'De Columbus' trekt Wim Lybaert er elke week op uit met een bekende gast, op zoek naar het goeie leven onderweg. Ze verplaatsen zich met een tot mobilhome omgebouwde bus: de Columbus.

logo VRT logo VRT

Diversiteitsprijzen VRT uitgereikt

Voor het zesde jaar op rij reikt de VRT diversiteitstrofeeën uit aan haar interne en externe mediamakers. In totaal worden er zeven trofeeën uitgereikt, voor digitale toegankelijkheid, nieuws, radio, televisie, radio, jong, creatief en de publieksprijs.

TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: woensdag 21 maart 2018

'Thuis' gaat als enige over de kaap van het miljoen kijkers. 'Down the Road' prijkt op een vierde stek en het nieuwe 'Helden van de Kinderkliniek' versiert een top 10 plaats.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier
'Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond': An Lemmens en Dina Tersago (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

Dit zijn de vijf boeren van 'Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond'

Cupido zal zijn pijlen dit najaar bij VTM wel heel ver moeten schieten wanneer vijf Vlaamse boeren in het buitenland, op zoek gaan naar een vrouw van hier in 'Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond'.

Lees meer
'Expeditie Robinson' (foto: VIER - © SBS Belgium 2018)

VIER zoekt avontuurlijke Vlamingen voor 'Expeditie Robinson' - OPROEP

18 jaar na het allereerste seizoen op het toenmalige VT4 brengt VIER dit najaar de oerversie van 'Expeditie Robinson' terug op het scherm.

Lees meer
logo Ketnet V3 Ketnet logo V3

Dankzij Ketnet met het gezin op parcours Ronde van Vlaanderen

Voor het eerst zal het parcours van De Ronde van Vlaanderen toegankelijk zijn voor gezinnen. Op zaterdag 31 maart organiseert Ketnet De Ronde van Vlaanderen voor families.

Lees meer

Kijktip van de dag

'De Mol' (foto: VIER - © SBS Belgium 2018)

Tien onbekende Vlamingen staan voor het avontuur van hun leven. Ze zijn het vliegtuig opgestapt zonder te weten waar naartoe. Ze hebben elkaar nooit eerder gezien. En toch beginnen ze aan een gezamenlijke reis die drie weken lang zal duren. In het beste geval... want niet iedereen zal de eindbestemming halen. Tijdens deze eerste aflevering maken ze eindelijk kennis met elkaar, in weliswaar niet-alledaagse omstandigheden. In en rond San Miguel de Allende liggen de eerste kansen om geld te verdienen. En om elkaar in het oog te houden. Want een van de tien is de mol. En hem of haar ontmaskeren is van het allergrootste belang.

'De Mol', om 20.00 uur op VIER.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (21/03)