Deze acts hopen op de eerste Golden Buzzer in 'Belgium's Got Talent'

Deze week keert de gezelligste talentenjacht van Vlaanderen terug naar het scherm. Op vrijdag 23 februari trappen An Lemmens, Niels Destadsbader, Stan Van Samang en Dan Karaty het vijfde (...)

Lees meer
TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: woensdag 21 februari 2018

Voetbal op Q2 weegt op de cijfers van de andere zenders. De laatste 'Op de Man Af' was weliswaar een soort compilatie, maar ook 'De Zonen van Van As' levert in. 'Gent West' verliest opnieuw kijkers.

Lees meer
logo Q2 logo

Q2 brengt vanaf 23 februari elke vrijdag straffe tv-premières in Q Movies

Vanaf vrijdag 23 februari roept Q2 'Q Movies' in het leven. De Q2-kijkers krijgen in 'Q Movies' elke vrijdagavond om 20.35 uur de strafste tv-premières in verschillende genres voorgeschoteld: van sensatie en actie tot komedie en drama.

Lees meer
logo Play Sports logo

KRC Genk en Antwerp strijden om ticket Play-off 1 op Play Sports

KRC Genk en Antwerp vechten dit weekend een belangrijk duel uit met het oog op een deelname aan Play-Off 1. The Great Old doet het dit seizoen beter dan verwacht en kan tegen de Limburgers een belangrijke driepunter binnenhalen.

Lees meer
'Van Algemeen Nut' (foto: Eén - © VRT/STUDIO NUNU 2018)

Steven Van Herreweghe herenigt Mathias Coppens met zijn eerste grote liefde

Nu maakt hij het mooie weer bij VTM, maar de carrière van Mathias Coppens begon bij de openbare omroep, zo blijkt in de aflevering van 'Van Algemeen Nut' van donderdag 22 februari.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

FremantleMedia

Productiesamenwerking BBC WorldWide en FremantleMedia Belgium

BBC Worldwide Showcase, Liverpool: BBC Worldwide en FremantleMedia Netherlands en Belgium hebben een nieuwe samenwerking aangekondigd. FremantleMedia wordt de exclusieve producent van de entertainment en non-scripted formats van BBC Worldwide in Nederland en België.

'De Dag' (foto: © VIER/Telenet 2018)

Nieuwe Vlaamse topreeks 'De Dag' vanaf 26 maart bij Telenet - VIDEO

'De Dag' werd deze week voorgesteld aan de internationale markt op het filmfestival in Berlijn. Nu kan ook België de eerste beelden ontdekken in deze trailer. De meeslepende reeks is vanaf 26 maart integraal beschikbaar via Play en Play More van Telenet. 'De Dag' is later dit jaar ook te bekijken op VIER.

'Tegen de Sterren Op' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

The Spice Girls are back in 'Tegen de Sterren Op'

De Spice Girls zijn terug van weggeweest en gaan op tournee! Eerste stop? België natuurlijk. Op donderdag 22 februari kruipen àlle vijf 'Tegen de Sterren Op'-actrices in de huid van één van de zangeressen en het is meteen merkwaardig hoe goed ze overeenkomen met hun alter ego.

TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: dinsdag 20 februari 2018

'Groeten Uit' krijgt een tikje en wordt geklopt door de eerste aflevering van 'Leve de Zoo!'. Wel te weten dat er op Q2 Champions League was en ook daarvoor waren meer dan een half miljoen fans op post.

Tom Boonen en Merijn Casteleyn (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

VTM zendt wielermonument Milaan-San Remo uit

Naast veldrijden in de Brico Cross en wegwielrennen in de Napoleon Games Cup, zendt VTM dit jaar voor het eerst Milaan–San Remo uit, de eerste grote internationale wegklassieker van het jaar. Dat maakte VTM NIEUWS bekend.

'Pano' (Eén)

'Pano' trapt nieuw seizoen af met unieke blik achter schermen NMBS

Vanaf woensdag 21 februari brengt de VRT Nieuwsdienst opnieuw elke week een indringende reportage over de grote thema's van deze tijd in 'Pano'. In de eerste reportage 'Het spoort niet' biedt de redactie van 'Pano' de kijker een unieke blik achter de schermen van de Belgische Spoorwegen.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier
logo één logo Eén logo

Eén zoekt druktemakers en stresskonijnen!

Eén is op zoek naar mensen die het dolle maar drukke leven vandaag soms wat veel vinden. Krijg jij bijvoorbeeld je hectisch gezinsleven nauwelijks georganiseerd? Of slaag je er vaak niet in te kiezen tussen de talloze vakantiebestemmingen, studierichtingen of soorten shampoo?

Lees meer
Astrid Coppens in 'Boxing Stars' op VTM

Reserveer jouw plaats naast de ring van 'Boxing Stars'

Zestien BV’s nemen binnenkort letterlijk de handschoen op en gaan elkaar bekampen in het gloednieuwe VTM-programma 'Boxing Stars'. En jij kan het meemaken, vlak naast de ring! Reserveer nu jouw plaats!

Lees meer
logo Canvas logo

OPROEP Canvas: 'Kinderen van de Kolonie'

Voor een nieuwe documentairereeks die dit najaar wordt uitgezonden, is Canvas op zoek naar mensen die voor en na 1960 in Congo gewoond, gewerkt en geleefd hebben.

Lees meer

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Voor het eerst verlaten Tris en Four de enige stad en familie die ze ooit gekend hebben. Ze vluchten naar de andere kant van de muur die Chicago omringt. Wat ze daar ontdekken, stelt alles in vraag wat ze dachten te weten. Wanneer ook in deze wereld een genadeloze strijd losbarst die de hele samenleving bedreigt, moeten Tris en Four razendsnel uitmaken wie ze kunnen vertrouwen.

'Q Movies: Allegiant', met oa. Naomi Watts en Jeff Daniels om 20.35 uur op Q2.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (21/02)