TV-première 'London Has Fallen' bij VTM

Op vrijdag 25 november is er de tv-première van 'London Has Fallen', het vervolg op 'Olympus Has Fallen'. De cast van de actiethriller met o.a. Gerard Butler, Morgan Freeman en Aaron Eckhart, krijgt (...)

Lees meer
TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: donderdag 23 november 2017

'De Laatste 24 Uur van Willy Sommers' werd goed bekeken. 'Steracteur Sterartiest' behoudt het ruim half miljoen fans. 'Project Axel' haalt de top 10 niet.

Lees meer
logo CAZ logo

Nieuwe Suspense Saturday op CAZ

Tijdens Suspense Saturdays brengt CAZ elke zaterdag een Hitchcock-klassieker. Op zaterdag 25 november staat om 20.40 uur 'The Man Who Knew Too Much' op het programma met James Stewart, Doris Day en Brenda de Banzie.

Lees meer
Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

De Vitaya-highlights van de week

Op dinsdag 28 november helpen Siegfried, Ozanne en Guillemine om 20.35 in de vijfde aflevering van 'Een Frisse Start met vtwonen' tortelduifjes Claus en Lisa verhuizen van hun ouderlijk huis naar hun pas gekochte herenhuis.

Lees meer
logo Q2 logo

Twee tv-premières op het programma bij Q2

Op zaterdag 25 november is er om 23.05 de thriller 'Pay the Ghost', waarin Nicolas Cage (als Mike) en Prison Break-actrice Sarah Wayne Callies (als Kristen) op zoek gaan naar hun vermiste zoon, wanneer ze akelige visioenen over hem krijgen.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

logo Discovery Channel logo

Nieuw op Discovery: 'Gear Dogs'

In Amerika wemelt het van de autohobbyisten die in hun garage klussen aan hun oude Cadillac, Pontiac of Chevrolet. Ondanks hun goede wil stranden dit soort projecten echter meestal door gebrek aan tijd, tools en de juiste technische kennis.

TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: woensdag 22 november 2017

Het Europese avontuur van Anderlecht, live op Q2, gooit wat roet in het eten van andere programma's. 'Ge Hadt Erbij Moeten Zijn' en 'Helden van Hier' zijn de grootste slachtoffers. Ook 'Het Gezin' levert kijkers in.

logo Play Sports logo

De highlights van Play Sports

We naderen het moment van de waarheid in de Europa League, waar we toe zijn aan de voorlaatste speeldag! Bilbao ontvangt Hertha in een wedstrijd waar beide teams nood hebben aan de drie punten als ze hun Europees avontuur willen verlengen.

'The Voice van Vlaanderen' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2017)

Vuurdoop voor tweede lichting kandidaten in 'The Voice van Vlaanderen'

Goed nieuws voor Mike, Amber, Dieter, Luka, Dries, Yoeri, Sitse en Nelson. Zij overleefden de eerste liveshow van 'The Voice van Vlaanderen' – goed voor 967.000 kijkers en 44,2% marktaandeel (VVA 18-54, live +5) – en zijn zo zeker van een plek in de liveshow van volgende week.

De 'DIW-Kerstsoiree' (foto: Canvas - © VRT 2017)

Canvas en AB presenteren: De 'DIW Kerstsoirée' speciaal voor De Warmste Week

Otto-Jan Ham en zijn sidekicks, bijgestaan door alle andere vedetten uit de geliefde satirische show én een resem special acts, zullen deze Kerst nu eens eindelijk écht de moeite waard maken. Want, geef toe, anders valt dat elk jaar toch weer tegen.

Annelies Beck (foto: Canvas - © Geert Van Hoeymissen/VRT 2014)

Annelies Beck wint Grote Prijs Jan Wauters

Tijdens het VRT-taalfeest REYERSTaal in De Somer, in de Rector P. De Somer-aula in Leuven, is Annelies Beck uitgeroepen tot winnaar van de Grote Prijs Jan Wauters 2017.

DOSSIER: Najaar 2017: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
Gilles De Coster in 'Strafpleiters' (foto: Canvas - © VRT 2017)

Nieuw op Canvas: 'Strafpleiters' met Gilles De Coster

'Strafpleiters' is een zesdelige human-interest reeks waarin acht strafpleiters openhartig vertellen over hun vak en hoe ze proberen overeind te blijven in een alsmaar radicaler klimaat van terreur, hypermedia en spektakelprocessen.

Lees meer
'Ge Hadt Erbij Moeten Zijn' (foto: TVvisie - © Roger Mortelmans 2017)

Nieuw op VTM: 'Ge Hadt Erbij Moeten Zijn'

In 'Ge Hadt Erbij Moeten Zijn' doen meesterlijke vertellers hun meest verrassende verhaal uit de doeken. 17 bekende Vlamingen pakken week na week uit met een persoonlijke waargebeurde en vooral straffe gebeurtenis die ze zelf hebben meegemaakt.

Lees meer
'Het Gezin' (foto: Eén - © VRT 2017)

Nieuwe docureeks 'Het Gezin' binnenkort op Eén

Wie is er niet benieuwd naar wat er zich achter de gevels van onze Vlaamse huizen afspeelt? Acht gezinnen geven de toestemming om voor de docureeks 'Het Gezin' hun doen en laten dag en nacht te volgen.

Lees meer