De 'Callboys' zijn er weer aan begonnen

De opnames van 'Callboys 2' zijn van start gegaan. Dat blijkt uit een foto van de hoofdrolspelers die Het Nieuwsblad donderdag publiceert.

Voor 'Callboys 2' is de vaste cast weer van de partij. (...)

Lees meer
logo NRJ logo

Kim Muylaert van Studio Brussel naar NRJ

De nieuwe radiozender NRJ zorgt alweer voor een transfer in radioland. Kim Muylaert verkast van Studio Brussel naar de nieuwe SBS-radio, zo schrijft Het Nieuwsblad.

Lees meer
'Met Vier In Bed' - Lily en Etienne (Au Plaisir) (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

Laatste 'Met Vier in Bed' van de week bij Lily en Etienne

'Als we op reis gaan, gaan we steeds op zoek naar atypische B&B's met een twist.' Geen wonder dat Lily en Etienne voor hun eigen B&B ook iets unieks wilden creëren. En dat deden ze met Au Plaisir, gelegen in het idyllische dorpje Hastière-par-delà, nabij Dinant.

Lees meer
'De Wereld van Bellewaerde' (foto: VIER - © SBS Belgium 2017)

VIER brengt een gloednieuw seizoen van 'De Wereld van Bellewaerde'

Bellewaerde is klaar voor een nieuw pretparkseizoen en VIER toont in een vijfde seizoen van 'De Wereld van Bellewaerde' hoe het er achter de schermen aan toe gaat.

Lees meer
TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: dinsdag 19 juni 2018

Weinig nieuws onder de zon wat de kijkcijfers betreft. Voetbal blijft dezer dagen heer en meester. VTM houdt zich staande en is, net als Canvas, een prima alternatief voor de niet-voetbalfan.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

Lynn Van Royen in Spitsbroers

Lynn Van Royen wordt 'De Luizenmoeder'

Lynn Van Royen - gisteren nog bekroond als Beste Actrice op Monte-Carlo Television Festival - gaat de hoofdrol spelen in 'De Luizenmoeder', een nieuwe comedy bij VTM gebaseerd op de gelijknamige succesreeks uit Nederland.

'MTV's Ex on the Beach: Double Dutch' (foto: MTV - © Viacom Benelux 2018)

Kijkcijfers: 'MTV's Ex On The Beach: Double Dutch' breekt records

MTV's realityserie 'Ex On The Beach: Double Dutch', dat zijn derde seizoen beleeft, breekt alle records op MTV Vlaanderen. De reeks, waar acht sexy singles in een broeierige tropische omgeving verblijven en verrast worden door de komst van hun ex, houdt de gemoederen flink bezig.

logo VRT logo VRT

Einde Groote Oorlog wordt herdacht bij VRT

Op 11 november 2018 is het 100 jaar geleden dat de Wapenstilstand werd afgekondigd. De voorbije 4 jaar ondernam de VRT verschillende initiatieven om de Groote Oorlog te herdenken.

'Beau Séjour' (foto: Eén - © VRT 2016)

Lynn Van Royen wint voor 'Beau Séjour' in Monte-Carlo

De Eén-reeks 'Beau Séjour' van productiehuis De Mensen is vanavond in de prijzen gevallen op het Monte-Carlo Television Festival.

'Holland-België' (foto: RTL 4 - © RTL Nederland 2016)

Kom naar een opname van 'Holland-België'

In het najaar van 2016 zond VTM de eenmalige humoristische panelshow 'Holland-België' uit. En nu plant de zender nieuwe afleveringen van de grappigste clash der Lage Landen.

Siska en Kris (Au Bord de la Source) in 'Met Vier in Bed' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

Woensdag in 'Met Vier in Bed': Au Bord de la Source in Soy

'Met Vier in Bed' houdt halt in de provincie Luxemburg, waar tussen bos en beek het pittoreske dorpje Soy ligt. Op een steenworp van de drukbezochte grotten Hotton-sur-Ourthe ligt Au Bord de la Source, de B&B van Siska en Kris.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier
'Holland-België' (foto: RTL 4 - © RTL Nederland 2016)

Kom naar een opname van 'Holland-België'

In het najaar van 2016 zond VTM de eenmalige humoristische panelshow 'Holland-België' uit. En nu plant de zender nieuwe afleveringen van de grappigste clash der Lage Landen.

Lees meer
Staf Coppens (foto: TVvisie - © Roger Mortelmans 2016)

Staf Coppens is op zoek naar kinderen tussen 4 en 7 jaar - VIDEO

Presentator Staf Coppens verdiept zich in de wereld van 4-, 5- en 6-jarigen. Een wereld waarin gisteren nog moet komen, sneeuwmannen op vakantie gaan naar de zon en de goudvis alle koekjes heeft opgegeten.

Lees meer
'Switch' met Adriaan van den Hoof (foto: Eén - © VRT 2016)

Adriaan Van den Hoof zoekt publiek voor 'Switch'

Het superspannende 'Switch' keert deze zomer terug op Eén en Adriaan Van den Hoof kan niet wachten om te kwissen. Maar daarvoor heeft hij jou nodig. Maak het mee en schrijf je in voor een opname.

Lees meer

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

Brittany Havers heeft het allemaal: mooie looks, een snelle auto en een kast van een villa om in te wonen. Haar klasgenote Maya King leeft dan misschien niet in dezelfde rijkdom, maar kan rekenen op haar geslepen intelligentie. Wanneer Brittany's stiefvader, Niles Dunlap, omkomt in een mysterieuze vliegtuigcrash, is Maya er als de kippen bij om aan te tonen dat zij een dochter is van Niles. Verzekeringsagent Terrence Bridge voelt dat er iets niet pluis is en probeert achter de werkelijke intenties van de meisjes te komen. Maar zijn onderzoek ontspoort in een wirwar van seks en afpersing...

'Wild Things 2', om 20.50 uur op CAZ.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (19/06)