Eerste beelden van 'Nachtwacht'-film 'De Poort der Zielen'

Groot nieuws voor de fans van 'Nachtwacht', die al een tijdje uitkijken naar de eerste beelden van de film. Dat wachten wordt nu beloond, want de filmtrailer van de allereerste 'Nachtwacht' film - (...)

Lees meer
V3 KRO-NCRV logo KRO-NCRV V3

Definitief afscheid van stiefvader in 'Hello Goodbye'

Joris Linssen is weer te zien in een nieuw seizoen van Hello Goodbye. Op Schiphol spreekt Joris spontaan mensen aan, die iemand wegbrengen of komen ophalen en dit leidt tot ontroerende en verrassende gesprekken.

Lees meer
'The Voice Kids' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2018)

Laatste plekjes in teams van Laura, Sean, Gers en K3 worden duur verkocht

'Laatste auditiedag, laatste kans om te draaien', zo vangt Laura Tesoro de vijfde Blind Auditions van 'The Voice Kids' aan.

Lees meer
logo Play Sports logo

De highlights van Play Sports

Goed nieuws voor de voetbalfans! Na een week interlands keren we terug naar het clubvoetbal, en hoe! In de Premier league staan Eden Hazard en Romelu Lukaku oog in oog in de topper tussen Chelsea en Manchester United.

Lees meer
logo Netflix logo

Nieuw deel 'Making A Murderer' op Netflix

Vanaf vrijdag 19 oktober is het langverwachte tweede deel van de veelgeprezen, met Emmy Award bekroonde, Original documentaireserie 'Making A Murderer' beschikbaar op Netflix.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

'Marvel's Daredevil' - seizoen 3 (foto:  Coopr/Netflix 2018)

'Marvels Daredevil' seizoen 3 op Netflix

Na een maandenlange afwezigheid verschijnt Matt Murdock (Charlie Cox) weer op het toneel. Een gebroken man met een onzekere toekomst, zowel voor Daredevil als voor advocaat Matthew Murdock.

Annemie Struyf in 'La Vie en Rose' (foto: En -  VRT 2017)

Annemie Struyf werkt aan nieuwe programma's voor En

Fans van Annemie Struyf kunnen blijven hun hartje ophalen bij En. De tv-maakster komt dit voorjaar namelijk met 'Eviva Espaa', het vervolg op 'La Vie en Rose', en ze bereidt nog een nieuwe reeks voor die zich situeert in het Hoge Noorden.

Alejandra Theus, Ini Massez en Tine Embrechts in 'Zie Mij Graag' (foto: En -  VRT 2018)

Nieuw seizoen 'Zie Mij Graag' op En

Op donderdag 1 november start op En het tweede seizoen van de feelgoodreeks 'Zie Mij Graag', met in de hoofdrollen Alejandra Theus, Stan Van Samang, Tine Embrechts, Ini Massez en Wouter Bruneel.

logo VIER logo

'Huizenjagers' sluit de week af in regio Zemst

Nele en Kurt zoeken een groot, rustig gelegen en lichtrijk huis met zicht op de velden in regio Zemst voor 580.000 euro.

'Jambers in de Politiek' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2018)

Paul Jambers in de war room van de N-VA

Bart De Wever was er zondag niet gerust op toen de eerste verkiezingsuitslagen binnen liepen in de zogenaamde war room van de N-VA, een geheime locatie waar de resultaten binnen liepen en de verdere strategie van de partij werd bepaald.

logo Joe logo

De lach van Sean Dhondt brengt 2200 euro op voor Joe-luisteraar Erik uit Turnhout

Joe-luisteraar Erik uit Turnhout wint maar liefst 2200 euro dankzij de lach van Sean Dhondt. Al een hele week kunnen de Joe-luisteraars elke dag tussen 07.00 en 19.00 meespelen met 'De Lach van Joe' en raden naar een typische, unieke lach van een bekende Vlaming.

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
James Cooke in 'Dancing With The Stars' op VIER

'Dancing with' James, Elodie, Fabrizio, Ian, Karen, Kat, Leen, Peter en Sien

Vanaf 19 oktober brengt VIER met 'Dancing with the Stars' de meest succesvolle danswedstrijd ter wereld op geheel eigen wijze naar Vlaanderen.

Lees meer
'Beestig' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2018)

Dries en Kat stellen hun hond voor in 'Beestig'

Gloednieuw bij VTM is 'Beestig', een magazine waarin dieren de hoofdrol spelen. Waarom gaan katten vaak in dozen zitten? Waarom kijken vogels zo graag in de spiegel? Waarom verstoppen honden dingen op de meest bizarre plaatsen?

Lees meer
'De Slimste Mens ter Wereld' (foto: VIER -  SBS Belgium 2018)

Dit zijn de kandidaten van 'De Slimste Mens ter Wereld 2018'

Op maandag 15 oktober start op VIER een nieuw seizoen van 'De Slimste Mens Ter Wereld' met Erik Van Looy. De quizmaster wist weer een keur aan spraakmakende kandidaten te strikken. Een overzicht.

Lees meer

Kijktip van de dag

logo n logo V3 n V3

Wie is de gemaskerde man? Leto wil de gemaskerde man naar Versailles laten komen, maar Bontemps wijst op het gevaar hiervan. Met de hulp van Fabien brengt hij de gevangene naar Louis en Philippe. Eindelijk komt de waarheid aan het licht.

'Versailles', om 22.10 uur op En.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (15/10)