Iedereen tegen Kanker haalt 3.604.335 euro op

3.604.335 euro heeft de Iedereen tegen Kanker-campagne opgeleverd. En en Kom op tegen Kanker blikken tevreden terug op de actie en bedanken iedereen die bijdroeg voor hun inzet en solidariteit. Ook (...)

Lees meer
'Switch' met Adriaan van den Hoof (foto: En -  VRT 2016)

Adriaan Van den Hoof zoekt publiek voor 'Switch'

Het superspannende 'Switch' keert deze zomer terug op En en Adriaan Van den Hoof kan niet wachten om te kwissen. Maar daarvoor heeft hij jou nodig. Maak het mee en schrijf je in voor een opname.

Lees meer
Helmut Lotti in 'Liefde voor Muziek'

K's Choice ontroert jarige Helmut Lotti in 'Liefde Voor Muziek'

Een dubbel feest voor Helmut Lotti. Op maandag 28 mei 2018 staan zijn songs centraal in de voorlaatste aflevering van 'Liefde voor Muziek' n wordt hij door zijn collegas ook in de bloemetjes gezet voor zijn verjaardag.

Lees meer
'The Split' (foto:  Team LEWIS/BBC First 2018)

'The Split': nieuwe Britse dramaserie over het moderne huwelijk en echtscheidingen op BBC First

De snelle wereld van het echtscheidingsrechtcircuit in Londen biedt de meeslepende en intense setting voor het nieuwste drama van BAFTA en Emmy award winnaar Abi Morgan 'The Split'.

Lees meer
Eurosport

Roland Garros en Kim Clijsters op Eurosport

Eurosport 1 kleurt van zondag 27 mei tot en met zondag 10 juni weer gravel-rood: de sportzender doet twee weken lang dagelijks live verslag van s werelds belangrijkste tennistornooi op gravel, Roland Garros. Kim Clijsters vervoegt het Eurosport 'experts' team tijdens Roland Garros.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

'Sturm der Liebe' - INHOUDEN week 22

'Sturm der Liebe' is al enkele jaren het best bekeken programma op Vitaya. De soap wordt al sinds 2005 uitgezonden en blijft onverminderd populair. Bij TVvisie presenteren we je wekelijks ook de inhouden van deze Duitse kijkcijfertopper.

logo Home and Away logo

'Home and Away' - INHOUDEN week 22

Een uitstapje maken naar het zonnige andere eind van de wereld is altijd een goed idee. Hou je van zon, zee, strand n mooie mensen? Dan zit je elke dag van de week goed voor een portie 'Home and Away' op Vitaya.

Mathieu Carpentier speelt Joren in 'Thuis' (foto: En -  VRT 2017)

'Thuis' - INHOUDEN week 22

Al sinds jaren is 'Thuis' bij veel Vlaamse gezinnen d vaste afspraak om samen gezellig in de zetel te duiken en de tv-avond af te trappen. Nieuwsgierig naar volgende week? Lees de preview!

Margot Hallemans (Hanne) in 'Familie'

'Familie' - INHOUDEN week 22

'Familie' is tegenwoordig hipper dan ooit. En geliefd bij jong en oud. Heel wat grote namen maken deel uit van de cast. Doe daarbij nog de gevarieerde verhaallijnen en dat maakt de soap tot d ideale start van de tv-avond. Benieuwd wat er volgende week gebeurt? Lees onze preview!

'Vranckx' (Canvas)

Zaterdag in 'Vranckx': het nieuwe gezicht van de Farc

Na een moeizaam vredesakkoord met de Colombiaanse regering, moeten meer dan 7.000 Farc-rebellen een plaats vinden in de maatschappij die ze decennialang hebben bestreden.

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

De plannen van Vitaya

Op zaterdag 26 mei staat om 20.25 uur de komedie 'Mean Girls' op het programma met Lindsay Lohan en 'The Notebook'-actrice Rachel McAdams.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier
'Switch' met Adriaan van den Hoof (foto: En -  VRT 2016)

Adriaan Van den Hoof zoekt publiek voor 'Switch'

Het superspannende 'Switch' keert deze zomer terug op En en Adriaan Van den Hoof kan niet wachten om te kwissen. Maar daarvoor heeft hij jou nodig. Maak het mee en schrijf je in voor een opname.

Lees meer
'Grillmasters' met Peter De Clercq en Seppe Nobels

Schrijf je in voor het tweede seizoen van 'Grillmasters'

Ben jij een krak in grillen, garneren en vooral goed marineren? Dan is VIER op zoek naar jou voor het tweede seizoen van 'Grillmasters'. Vorm een top barbecue-duo en schrijf je snel in!

Lees meer
Tom Lenaerts (foto: TVvisie -  Roger Mortelmans 2015)

Tom Lenaerts zoekt publiek!

Dit najaar keert Tom Lenaerts terug op de zondagavond van En met de zenuwslopende quiz 'Kalmte Kan U Redden'. Net zoals vorig jaar moeten de kandidaten niet alleen veel weten, maar moeten ze ook hun gierende zenuwen onder controle houden. Jij kan erbij zijn in juli of augustus

Lees meer

Kijktip van de dag

Dieter Coppens in 'Copy Beest' (foto: En -  VRT 2017)

Vandaag behandelt dr. Bhatti een Australische herdershond met epilepsie aan de universiteit van Gent. Dieter is bij evolutiebioloog Anthony Herrel in Frans-Guyana, waar ze testen uitvoeren op boomkikkers. Paardenchirurg Hans Wilderjans opereert een sportveulen aan de knie. En wildlife-dierenarts Nele Sabbe probeert met Dieter in de wildparken van Zuid-Afrika een magneet in de maag van een buffel te krijgen.

'Animalitis', om 20.35 uur op En.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (23/05)