Sean Dhondt gaat live vanop Tomorrowland met 'At The Festivals'

Vanaf morgen, vrijdag 20 juli 2018, brengt Tomorrowland de madness terug naar de Schorre in Boom. Sean Dhondt trekt voor 'At The Festivals' drie dagen naar het spectaculaire dancefestival om er live (...)

Lees meer
TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: woensdag 18 juli 2018

'Vive le Vlo' blijft stevig aan de kop van het klassement, gevolgd door 'Het Journaal'. 'Lili en Marleen' is het best bekeken VTM-programma en bij VIER redt 'Stukken van Mensen' enigszins de meubelen.

Lees meer
'Scoor de Zomer Door' (foto: MTV -  Viacom Benelux 2018)

'Scoor De Zomer Door' met playboy Jorden en bubbly Channah uit 'MTV's EOTBDD'

Remember playboy Jorden en bubbly flirt Channah uit 'MTV's Ex on the Beach: Double Dutch'? Wat nou als Jorden zijn zelfvertrouwen en versier-strategien deelt met anderen die daar wat minder bedeeld in zijn?

Lees meer
MNM

MNM Start To DJ 2018: zes van de zeven finalisten zijn bekend

Deze zomer zoekt MNM opnieuw jong dj-talent in Start To DJ, de dj-wedstrijd van de jongerenzender. Voor het achtste jaar op rij gaat MNM op zoek naar een straffe, jonge dj die met enkele platen een feest in brand kan steken.

Lees meer
'Met Vier in Bed' - Chalet Interwood Durbuy (foto: VTM -  MEDIALAAN 2018)

Donderdag in 'Met Vier in Bed': Chalet Interwood in Durbuy

Durbuy is het bewijs dat je niet groot hoeft te zijn om groots te presteren. Als n van de kleinste steden ter wereld trekt Durbuy jaarlijks duizenden toeristen naar Walloni omwille van de natuur, folklore en cultuur.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: dinsdag 17 juli 2018

En hopla: 'Vive le Vlo' spurt bij aflevering 1 meteen naar de overwinning en klopt daarmee de En-collega's 'Het Journaal' en 'Switch'. 'Lili en Marleen' blijf goed bekeken en ook voor de herhaling van 'Professor T.' zitten nog aardig wat mensen voor de buis.

Julie Colpaert in 'Telefacts Zomer' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2016)

De perfecte match in 'Telefacts Zomer'

Voor de meesten is Tinder een app om een date te versieren, maar voor de Amerikaanse Alana Duran heeft de app haar leven veranderd. Julie Colpaert brengt morgenavond in 'Telefacts Zomer' haar bijzondere liefdesverhaal.

Mathias Vergels (foto: En -  VRT Liesbeth Verhulst 2018)

Mathias Vergels is papa

Acteur Mathias Vergels, bekend als Lowie in 'Thuis', is papa geworden. Hij en zijn vrouw Julie zijn de trotse ouders van zoontje Emile.

Tour de France

De Tour verliest (overal) kijkers

De Ronde van Frankrijk, toch een van de grootste sportieve evenementen ter wereld, verliest dit jaar veel kijkers. In Belgi liggen de cijfers maar liefst 33 procent lager, maar ook elders in de wereld is er veel slappere aandacht voor het wielercircus.

'Met Vier In Bed' - Bart & Pieter - K-kanne (foto: VTM -  MEDIALAAN 2018)

Woensdag in 'Met Vier in Bed': K in Kanne

Het derde logeeradresje van deze week ligt in Zuid-Oost Limburg. Pal aan de grens met Nederland ligt het dorpje Kanne, een fiets- en wandelparadijs op een boogscheut van Maastricht.

TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: maandag 16 juli 2018

Ruim 500.000 mensen stemden af op de eerste heruitzending van 'Lili en Marleen'. Meus kookt zijn 'Dagelijkse Zomerkost' meteen naar een tweede plek en doet daarme beter dan 'Switch'. Ook 'F.C. De Kampioenen' toont zich alweer onverminderd populair.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier
Bruno Wyndaele (foto: En -  VRT/Geert Van Hoeymissen 2018)

Bruno Wyndaele zoekt publiek - OPROEP

Deze zomer geniet je op En van een zomers praatprogramma dat gepresenteerd zal worden door Bruno Wyndaele: 'Het Zomert met...'. Elke dag nodigt Bruno een bijzondere gast uit om te praten over het leven, zoals je op een mooie zomeravond wel eens doet.

Lees meer
Mathias Coppens (foto: VTM -  MEDIALAAN 2016)

Mathias Coppens helpt je zoeken op VTM - VIDEO

Mathias Coppens werkt met zijn productiehuis Roses Are Blue aan een nieuw VTM-programma. Daarin gaat hij op zoek naar personen die uit het leven van iemand zijn verdwenen. Coppens roept in een video mensen op om zich in te schrijven.

Lees meer
'Holland-Belgi' (foto: RTL 4 -  RTL Nederland 2016)

Kom naar een opname van 'Holland-Belgi'

In het najaar van 2016 zond VTM de eenmalige humoristische panelshow 'Holland-Belgi' uit. En nu plant de zender nieuwe afleveringen van de grappigste clash der Lage Landen.

Lees meer

Kijktip van de dag

logo n logo En logo

Ter gelegenheid van de kermis wordt er in de gemeente een koers voor amateurs georganiseerd. Pol rijdt mee voor de Kampioenen, om zo de herstellingswerken in de kleedkamer van de bezoekers te kunnen bekostigen. Fernand neemt diezelfde dag met zijn kampioen deel aan een duivenvlucht. Hij heeft het niet zo begrepen op de koers en steekt stokken in de wielen ... Carmen voelt zich gediscrimineerd, want de koers is enkel bedoeld voor mannen. Zij wil ook meerijden... En Pascale is jaloers wanneer er een jeugdvriendin van Maurice opduikt...

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op En.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (18/07)