Woensdag in 'Durven Falen': Marnick en Carina

dinsdag 13 februari 2018

Soms valt de wereld op je kop en ga je ten onder. Je moet je eigen bed terughalen op de openbare veiling, je hebt geen geld meer om de schoolrekeningen te betalen en je moet de spaarrekening van je kinderen plunderen om brood op tafel te krijgen.

Deurwaarders komen en gaan, het speelgoed van je kinderen probeer je zo lang mogelijk te vrijwaren. Tegen alle stormen in bleven Marnick en Carina vechten.

Marnick Goossens droomde van kindsbeen af van familiepark Aviflora en toen het te koop stond aarzelde hij geen moment: hij gaf hij zijn job bij de rijkswacht op en verkocht zijn frituur. Vijftien jaar later stond hij met niets op straat, en moesten zijn vrienden hem opvangen. Marnick is nu buschauffeur, maar droomt ervan om nog opnieuw iets te gaan doen in het familieamusement.

Carina Verveckken overtuigde haar man om zijn job bij Opel op te geven en samen met haar het schoonmaakbedrijf Contract Services op te starten. Ze had weinig kennis terzake en geen stevig businessplan: beginnersfouten die ze nooit meer kon rechttrekken. Vandaag bewijzen ze dat mensen een geweldige veerkracht kunnen hebben. Carina adviseert nu ondernemers om niet de fouten te maken die ze zelf heeft gemaakt. Een ondernemer krijg je niet zo maar klein.

'Durven Falen', woensdag 14 februari om 22.00 uur op Canvas.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

Het is D-day voor Jeroen: de bevalling begint! De grote vraag is of hij daar wel of niet bij aanwezig is. Maria doet vlak voor ze gaat bevallen nog een laatste poging en regelt een spoedcursus bevallen voor Jeroen. Caya wil in bad bevallen en gaat samen met Bob shoppen voor een bevallingsbad. Bobs moeder gaat gezellig mee, want die wil dolgraag bij de bevalling aanwezig zijn. Tony verrast Stephanie met een etentje en een cadeautje, maar daar kan zij door opspelende hormonen niet echt van genieten. Sinds de bevalling van Jolie heeft ze last van kraamtranen en moet ze overal om huilen. Tony snapt er niets van en kan er maar moeilijk mee om gaan.

'Kerels Met een Kleintje', om 22.20 uur op VIJF.

Dossiers