'Familie' - INHOUDEN week 4

zaterdag 20 januari 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

Amélie heeft andere zorgen dan de erfenis van haar vader. Ze maakt zich zorgen om Lars. Guido verschijnt voor de rechter, even later krijgt hij bezoek. Stan is boos op Evy en Robyn weet niet wat ze van Benny's voorstel moet denken. Jelle wil terug naar LA, maar heeft daarvoor de hulp van Hanne nodig. Het is feest in de Jan & Alleman. Jan voelt zich weer benadeeld door zijn moeder.

 

 

Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:

Maandag 22 januari 2018 - aflevering 6094
Benny overvalt Robyn met een voorstel. Stefanie polst wat er aan de hand is. Jelle wil terugkeren naar L.A., maar heeft een handtekening van Hanne nodig. Lars verliest zich in het nachtleven en escapades met vrouwen. Amélie drukt hem met de neus op de feiten. Guido maakt geen goede beurt bij de rechter.

Dinsdag 23 januari - aflevering 6095
Trudy is ongerust wanneer Jelle 's avonds niet thuiskomt. Hanne licht haar in over zijn plannen. Stan laat een reeks kwade voicemailberichten achter voor Evy. Guido wil zijn ouders niet om hulp vragen. Mathias besluit Lars te dagvaarden.

Woensdag 24 januari - aflevering 6096
Mathias ligt dwars in de raad van bestuur en vecht een kinderachtige oorlog uit met Lars. Robyn worstelt met demonen uit haar verleden. Ze biecht Jenny op dat ze misschien niet de juiste vrouw is voor Benny. Amélie praat met Peter en Véronique over de erfenis. Evy schakelt Maarten is als fotograaf voor een opdracht voor Localscoop.

Donderdag 25 januari - aflevering 6097
Trudy doet Bart een voorstel. Amélie weigert ondertussen het voorstel van Peter. Stan kan zijn jaloezie niet verbergen. Hij heeft een onthullend gesprek met Maarten. Emma en Guido organiseren een fuif in de Jan & Alleman en krijgen hulp van hun vrienden. Griet zoekt Guido op.

Vrijdag 26 januari - aflevering 6098
Emma kijkt uit naar het feest voor Guido. Trudy maakt Bart duidelijk dat hij wel degelijk een goede vader is. Marie vangt een gesprek op tussen Maarten en Hanne. Het zet haar aan het denken. Jan voelt zich opnieuw benadeeld door Anna. Evy heeft Maarten iets op te biechten.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

Het is D-day voor Jeroen: de bevalling begint! De grote vraag is of hij daar wel of niet bij aanwezig is. Maria doet vlak voor ze gaat bevallen nog een laatste poging en regelt een spoedcursus bevallen voor Jeroen. Caya wil in bad bevallen en gaat samen met Bob shoppen voor een bevallingsbad. Bobs moeder gaat gezellig mee, want die wil dolgraag bij de bevalling aanwezig zijn. Tony verrast Stephanie met een etentje en een cadeautje, maar daar kan zij door opspelende hormonen niet echt van genieten. Sinds de bevalling van Jolie heeft ze last van kraamtranen en moet ze overal om huilen. Tony snapt er niets van en kan er maar moeilijk mee om gaan.

'Kerels Met een Kleintje', om 22.20 uur op VIJF.

Dossiers