UEFA Super Cup op Q2

vrijdag 10 augustus 2018

Q2 brengt op woensdag 15 augustus om 20.30 uur de UEFA Super Cup, de wedstrijd tussen Real Madrid, winnaar van de Champions League, en stadsrivaal Atlético Madrid, winnaar van de Europa League, in de Estse hoofdstad Tallinn.

Real schreef geschiedenis door voor de derde keer op rij de Beker met de Grote Oren in de wacht te slepen. En ook nu kunnen ze opnieuw een record breken door als eerste ploeg ooit een derde opeenvolgende Super Cup-titel te pakken. Maar Atlético is een geduchte tegenstander. Los Colchoneros verloren nog nooit een Super Cup-wedstrijd.

Op dinsdag 14 augustus staat om 20.30 uur de wedstrijd in de derde voorronde van de UEFA Champions League op het programma. Vanavond, woensdag 1 augustus, bepaalt de wedstrijd tussen Ajax en Sturm Graz wie het in deze voorronde zal opnemen tegen Standard.

Sean Dhondt brengt op donderdag 16 augustus (vanaf 23.10) en vrijdag 17 augustus (vanaf 23.05 uur) live verslag uit vanop de festivalweide van Pukkelpop in 'At The Festivals'.

Wie zich wil voorbereiden op het concert van Britney Spears op woensdag 15 augustus in het Sportpaleis, kan op dinsdag 14 augustus om 23.55 uur afstemmen op Q2 voor de 'Qdoc - I Am Britney Jean'. In de documentaire met uniek beeldmateriaal zit de wereldberoemde popzangeres volop in de voorbereidingen van haar Piece of Me-show in Las Vegas, werkt ze ondertussen haar album Britney Jean af, maakt ze een nieuwe videoclip en voedt ze haar twee zonen op. Spears vertelt ook over haar veelbesproken verleden en blikt vooruit op de toekomst.

Op zondag 12 augustus staat om 23.20 de laatste aflevering van 'The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story' op het programma bij Q2. In de laatste aflevering wordt Andrew Cunanan geïdentificeerd als de dader van de moord op Versace en wordt hij op de hielen gezeten door de politie, waardoor hij geen andere uitweg meer ziet.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo vier logo 4 logo

Doug MacRay en zijn jeugdvrienden Albert, James en Desmond vormen een beruchte dievenbende uit Boston die al verschillende bankovervallen heeft gepleegd. Ze zijn er tot nu toe altijd in geslaagd om de politie voor te blijven. Bij hun volgende klus nemen ze de directrice van de bank, Claire Keesey, gegijzeld, maar laten haar daarna opnieuw gaan. Doug vreest dat James haar als getuige uit de weg zal willen ruimen en hij houdt haar van nabij in de gaten. Tussen Doug en Claire groeit stilaan een romance. Doug overweegt zelfs om zijn misdadige leven voorgoed vaarwel te zeggen. Ondertussen voert FBI-agent Adam Frawley een onderzoek naar Doug en zijn bende. Hij ontdekt dat ze banden hebben met misdaadkoning Fergus Colm en dat ze binnenkort voor hem een nieuwe overval zullen uitvoeren.

'The Town', film met oa. Ben Affleck, om 20.35 uur op VIER.

Dossiers