Vrijdag wordt Vlaamse avond bij CAZ

vrijdag 17 augustus 2018

Tijdens De Zomer van 007 brengt CAZ elke donderdag en zondag een Bondfilm, met Roger Moore, Timothy Dalton of Pierce Brosnan als James '007' Bond. Deze week zien we Pierce Brosnan op het scherm.

Op zondag 19 augustus trekt Brosnan als Bond om 20.40 uur naar Rusland in 'Goldeneye' om te infiltreren bij de plaatselijke maffia. Op donderdag 23 augustus is er om 20.40 uur 'Tomorrow Never Dies' waarin Bond een oorlog tussen China en Engeland moet vermijden.

Dit najaar is vrijdagavond Vlaamse avond bij CAZ. Op vrijdag 24 augustus staat om 20.40 uur de Vlaamse komedie 'Verlengd Weekend' van Hans Herbots op het programma met Jan Decleir, Koen De Bouw en Veerle Baetens. Gevolgd door Vlaamse comedy om 22.20 met de Comedy Live: Bert Kruismans – Vaderland over geschiedenis, heimwee, politiek, helden, vaderschap en het verband tussen dat alles.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo één logo V3 één V3

Wie is de gemaskerde man? Leto wil de gemaskerde man naar Versailles laten komen, maar Bontemps wijst op het gevaar hiervan. Met de hulp van Fabien brengt hij de gevangene naar Louis en Philippe. Eindelijk komt de waarheid aan het licht.

'Versailles', om 22.10 uur op Eén.

Dossiers