Black & Grey master Didson gastjurylid in tweede aflevering 'Ink Master - Meesters van de Lage Landen 2'

zondag 21 januari 2018
Foto: Spike - © Viacom Benelux 2018

Contrast, daar draait het om in de tweede aflevering van 'Ink Master - Meesters van de Lage Landen 2'. Nadat Nikky als eerste haar tattoo shop moest sluiten, bereiden de overgebleven kandidaten zich voor op een smerig klusje.

Vuile handen zijn gegarandeerd tijdens de creatieve flash challenge van deze week. De eliminatie tattoo, waarbij de artists een Black & Grey tattoo zetten van onder andere een paard en een phoropter, zorgt niet bij iedereen voor blije gezichten. De druk wordt opgevoerd door de komst van de Black & Grey master en gastjurylid Didson. Samen met presentator Marco Roelofs en vaste juryleden Errol Buwalda en Morrison Schiffmacher bepaalt hij wie als tweede zijn of haar shop moet sluiten en geen kans meer maakt op het prijzengeld van 20.000 Euro en de titel ‘Ink Master 2018’.

Kijk de tweede aflevering van 'Ink Master - Meesters van de Lage Landen 2' aanstaande maandag 22 januari om 22.00 uur op Viacom-zender Spike.

Persbericht Spike
http://www.spiketv.nl

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Voor het eerst verlaten Tris en Four de enige stad en familie die ze ooit gekend hebben. Ze vluchten naar de andere kant van de muur die Chicago omringt. Wat ze daar ontdekken, stelt alles in vraag wat ze dachten te weten. Wanneer ook in deze wereld een genadeloze strijd losbarst die de hele samenleving bedreigt, moeten Tris en Four razendsnel uitmaken wie ze kunnen vertrouwen.

'Q Movies: Allegiant', met oa. Naomi Watts en Jeff Daniels om 20.35 uur op Q2.

Dossiers