Black & Grey master Didson gastjurylid in tweede aflevering 'Ink Master - Meesters van de Lage Landen 2'

zondag 21 januari 2018
Foto: Spike - Viacom Benelux 2018

Contrast, daar draait het om in de tweede aflevering van 'Ink Master - Meesters van de Lage Landen 2'. Nadat Nikky als eerste haar tattoo shop moest sluiten, bereiden de overgebleven kandidaten zich voor op een smerig klusje.

Vuile handen zijn gegarandeerd tijdens de creatieve flash challenge van deze week. De eliminatie tattoo, waarbij de artists een Black & Grey tattoo zetten van onder andere een paard en een phoropter, zorgt niet bij iedereen voor blije gezichten. De druk wordt opgevoerd door de komst van de Black & Grey master en gastjurylid Didson. Samen met presentator Marco Roelofs en vaste juryleden Errol Buwalda en Morrison Schiffmacher bepaalt hij wie als tweede zijn of haar shop moet sluiten en geen kans meer maakt op het prijzengeld van 20.000 Euro en de titel ‘Ink Master 2018’.

Kijk de tweede aflevering van 'Ink Master - Meesters van de Lage Landen 2' aanstaande maandag 22 januari om 22.00 uur op Viacom-zender Spike.

Persbericht Spike
http://www.spiketv.nl

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

Het is D-day voor Jeroen: de bevalling begint! De grote vraag is of hij daar wel of niet bij aanwezig is. Maria doet vlak voor ze gaat bevallen nog een laatste poging en regelt een spoedcursus bevallen voor Jeroen. Caya wil in bad bevallen en gaat samen met Bob shoppen voor een bevallingsbad. Bobs moeder gaat gezellig mee, want die wil dolgraag bij de bevalling aanwezig zijn. Tony verrast Stephanie met een etentje en een cadeautje, maar daar kan zij door opspelende hormonen niet echt van genieten. Sinds de bevalling van Jolie heeft ze last van kraamtranen en moet ze overal om huilen. Tony snapt er niets van en kan er maar moeilijk mee om gaan.

'Kerels Met een Kleintje', om 22.20 uur op VIJF.

Dossiers