James Cottriall, Anouk Smulders, Peter Koudstaal en meer bij MAX op NPO Radio 5

vrijdag 11 mei 2018

Van zaterdag 12 tot en met vrijdag 18 mei hebben de MAX-programma's op NPO Radio 5 een weer een gevarieerde invulling! Hieronder het overzicht van de week.

 

 

'Wekker-Wakker-Weekend!' – Elke zaterdag van 06.00 uur tot 10.00 uur op NPO Radio 5
In 'Wekker-Wakker-Weekend!' duikt Jan Rietman in het Nederlandse Songfestival verleden. Na jaren de finale niet gehaald te hebben zorgden de laatste vijf nationale inzendingen voor meer succes. Onder anderen Anouk, The Common Linnets en Douwe Bob hebben ervoor gezorgd dat Nederland weer op de kaart staat tijdens het Europese liedjesfestival.

'Je Dag is Goed' – Elke werkdag van 07.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Jeroen van Inkel is terug na een korte vakantie! Hij lost naamgenoot Jeroen Latijnhouwers af in 'Je Dag is Goed', waarin goede muziek en de dagelijkse actualiteit centraal staan. Op vrijdag sluit cabaretier Roel C. Verburg de week weer af met een komisch lied.

'TinekeShow' – Elke werkdag om 12.00 uur op NPO Radio 5
Dinsdag is presentatrice en ex-model Anouk Smulders te gast in 'TinekeShow'; zij praat met Tineke over haar werk als ambassadrice van de stichting Hulphond Nederland. Vrijdag 18 mei is er weer live muziek te horen: Tineke ontvangt eerst de Britse singer-songwriter James Cottriall en in het tweede uur is er ruimte voor het vrolijke trio de Wannebiezz.

'De MAX!' – Elke werkdag van 18.00 tot 20.00 uur op NPO Radio 5
Op woensdag 15 mei tilt fotograaf en muziekliefhebber Peter Koudstaal zijn vele kilo’s wegende fotoboek de studio van 'De MAX!' binnen. Jarenlang fotografeerde Peter honderden festivalbezoekers overal ter wereld, wat resulteerde in een schitterend vormgegeven koffietafelboek. Hij vertelt over de verhalen en de muziek achter de foto’s.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo vier logo 4 logo

Doug MacRay en zijn jeugdvrienden Albert, James en Desmond vormen een beruchte dievenbende uit Boston die al verschillende bankovervallen heeft gepleegd. Ze zijn er tot nu toe altijd in geslaagd om de politie voor te blijven. Bij hun volgende klus nemen ze de directrice van de bank, Claire Keesey, gegijzeld, maar laten haar daarna opnieuw gaan. Doug vreest dat James haar als getuige uit de weg zal willen ruimen en hij houdt haar van nabij in de gaten. Tussen Doug en Claire groeit stilaan een romance. Doug overweegt zelfs om zijn misdadige leven voorgoed vaarwel te zeggen. Ondertussen voert FBI-agent Adam Frawley een onderzoek naar Doug en zijn bende. Hij ontdekt dat ze banden hebben met misdaadkoning Fergus Colm en dat ze binnenkort voor hem een nieuwe overval zullen uitvoeren.

'The Town', film met oa. Ben Affleck, om 20.35 uur op VIER.

Dossiers