Rita Ora exclusief op 538Koningsdag

maandag 16 april 2018
Foto: © Radio 538 - 2016

De line-up van 538Koningsdag is compleet. In het lunchprogramma op Radio 538 maakte Frank Dane maandag bekend dat Rita Ora volgende week op het grootste Oranjefeest van Nederland staat.

Het optreden van de Britse zangeres is haar enige optreden tijdens Koningsdag dit jaar. Op vrijdag 27 april kleurt het Chasséveld in Breda oranje en vieren tienduizenden bezoekers, 538-dj’s en nationale- en internationale artiesten de verjaardag van onze koning. Kaarten zijn te koop via 538.nl/koningsdag.

Rita Ora is bekend van onder andere de succesvolle hits en tevens Alarmschijven ‘Your Song’ en ‘Anywhere’. Ook is de zangeres vaak op 538 te horen met het nummer ‘For You’ dat ze samen met zanger Liam Payne heeft uitgebracht. Met de toevoeging van deze internationale artiest is de gevarieerde line-up compleet.

Line-up 538Koningsdag 2018:

- Rita Ora
- Hardwell
- Armin van Buuren
- Kris Kross Amsterdam
- Miss Montreal
- Lucas & Steve
- Kraantje Pappie
- Sunnery James & Ryan Marciano
- André Hazes
- Maan
- Chef’Special
- DI-RECT
- Snollebollekes
- Fais
- Sigala
- Jax Jones
- Gerard Joling
- LNY TNZ
- Handsome Poets
- Nielson
- Hello August
- Frans Duijts
- Wulf
- Rochelle
- Vinchenzo

Met nog minder dan twee weken te gaan tot aan 538Koningsdag is de oranjegekte losgebarsten en het aftellen begonnen. De kaartverkoop gaat hard, de laatste tickets zijn te koop via 538.nl/koningsdag. Het evenement is de hele dag live te volgen via Radio 538, TV 538 (Ziggo kanaal 538), 538.nl en de social kanalen.

538Koningsdag 2018
Datum: vrijdag 27 april
Locatie: Chasséveld, Breda
Tijd: 12:00 – 22:00 uur
Entrée: € 26,- incl. servicekosten
Meer informatie: 538.nl/koningsdag

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Violet Sanford trekt als jonge songwriter naar New York in de hoop daar haar droom waar te maken. Alles gaat echter veel moeilijker dan ze gehoopt had. Ze krijgt haar demo's niet bij de juiste mensen en tot overmaat van ramp wordt er ingebroken in haar appartement. Er zit niets anders op dan een job te zoeken. Ze krijgt gelukkig werk aangeboden in nachtclub Coyote Ugly. Deze bar is enorm populair omwille van de sexy barvrouwen die hun klanten opzwepen en uitdagen, iets waar Violet geen flauw benul van heeft...

'Coyote Ugly', film uit 2000 om 21.40 uur op VTM.

Dossiers