SLAM! breidt YouTube strategie uit

zondag 8 juli 2018

Radiozender SLAM! breidt de YouTube kanalen uit en creëert daarmee ruimte voor nog meer exclusieve video content. De kanalen worden onderverdeeld in SLAM! - Radio, SLAM! - Music, SLAM!- Series en SLAM! - Juize.

SLAM! heeft met de huidige twee kanalen in korte tijd al meer dan een half miljoen abonnees. Om nog meer ruimte te creëren voor unieke video content, worden daar vanaf vandaag nog twee kanalen aan toegevoegd.

SLAM! - Music
Eén van de nieuwe kanalen is SLAM! Music. Dit kanaal richt zich op de echte dance liefhebbers wereldwijd. Hier vind je de live sets van de beste DJ’s van dit moment. DJ-sets die ‘s avonds gedraaid worden in Club Ondersteboven, maar ook de sets van events zoals SLAM! Koningsdag en het Amsterdam Dance Event. Daarnaast komt hier ook speciale content voor de echte DJ/producer fanaten met formats als de SLAM! Studio Challenge, waarbij een producer een uur de tijd krijgt om een track te produceren. De voertaal hier is Engels en dit wordt dan ook het internationale kanaal van SLAM!

SLAM! – Series
Dit is vanaf nu het platform waar alle eigen formats van SLAM! worden geplaatst zoals Bram in de Buurt en het nieuwe format van Harm & Kees. Op dit kanaal staan de SLAM! personalities centraal.

SLAM! – Radio
Dit is het kanaal waar je alle leuke fragmenten uit de studio kan vinden. Dingen die je gemist hebt op de radio of nog eens terug wilt zien vind je voortaan hier.

SLAM! – Juize
Naast pop & dance is SLAM! ook het station waar je veel Nederlandse hiphop hoort. Alle optredens en interviews uit dit genre zullen hier geplaatst worden. In de toekomst zal hier ook meer content voor geproduceerd worden.

Rens Goseling, Head of Digital Content: 'SLAM! is inmiddels meer dan een radiostation. Zo hebben we recent een kledinglijn gelanceerd, hebben we grote evenementen en maken we al heel lang content op YouTube. Met SLAM! zijn we de enige radiozender met zo’n groot online bereik. Met deze stap profileert SLAM! zich als een crossmediaal merk.'

Persbericht SLAM!
http://www.slam.nl
/slamfm

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo één logo V3 één V3

Om te worden wie hij wilde zijn, moest Jani als tiener danig revolteren. Welke vrijheden vinden jongeren belangrijk voor hun zelfontplooiing? En hoe tonen ze hun eigenheid? Een les over rebels zijn en durven gaan voor je eigen dromen. Jani Kazaltzis trekt als gastleerkracht naar het Go! Technisch Atheneum Horteco in Vilvoorde.

'De Klas', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers