Nieuw seizoen van 'Wereldrecord' op Canvas

donderdag 9 augustus 2018
Foto: Canvas - © VRT 2018

Maarten Vangramberen mag voor Canvas een nieuw seizoen maken van zijn programma 'Wereldrecord'. Dat zegt hij in Het Nieuwsblad. Uitzending is wel pas voorzien voor het najaar van 2019.

In 'Wereldrecord' onderzoekt sportjournalist Maarten Vangramberen de wetenschap achter grootse sportprestaties. Dat gebeurt op een erg toegankelijke manier. In het eerste seizoen werd zo onder meer het werelduurrecord op de fiets en de marathon onder de loep genomen.

Het programma scoorde meer dan behoorlijk en scoorde geregeld meer dan 400.000 kijkers. Het is dus niet onlogisch dat er een nieuw seizoen van 'Wereldrecord' komt. In het nieuwe seizoen wordt onder anderen het wereldrecord speerwerpen en verspringen bekeken.

Bron: Het NieuwsbladTVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Beestig' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

In de rubriek Vreemde Vogels maakt dierenarts Joshua kennis met Kevin Bacon. Niet de acteur, maar een huisdier met een roze snuit en krulstaart. Dieter en Nathalie willen graag wat 'fluffiness' in huis. Dierenarts Joshua is dé ideale man om hen aan een kitten te helpen. Maar een kitten in huis blijkt toch niet zo vanzelfsprekend te zijn, al zeker niet voor het meubilair ... Beestig stapt én vliegt ook rond in het huis van Lieven Scheire.

'Beestig', om 18.15 uur op Eén.

Dossiers