Astrid Coppens gaat meppen uitdelen in 'Boxing Stars'

zondag 21 januari 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2017

Alle 16 boksers liggen vast, want zondag maakte ook Astrid Coppens bekend dat ze zal deelnemen aan 'Boxing Stars'. Acht bekende vrouwen en acht bekende mannen knokken dit voorjaar op VTM in verschillende categorieën tegen elkaar in de boksring.

Elke bekende Vlaming wordt intensief begeleid door een professionele bokscoach. Ze krijgen 20 uur boksles om zich voor te bereiden op hun kamp. Zowel hun fysieke paraatheid als hun mentale weerbaarheid zullen op de proef worden gesteld. Wie tegen wie bokst, wordt later bekendgemaakt.   

Acht mannen:

    Bill Barberis
    Kamal Kharmach
    Faroek Özgünes
    Andy Peelman
    Sieg De Doncker
    Hans Van Alphen
    Erik Goossens
    Oscar Willems

Acht vrouwen:

    Astrid Coppens
    Natalia
    Laura Tesoro
    Eline De Munck
    Marie Verhulst
    Bieke Ilegems
    Stéphanie De Roover
    Hilde De Baerdemaeker

Vorig jaar was er de eerste keer 'Boxing Stars' bij de lancering van CAZ, wat een unieke sfeer gaf en een instant kijkcijfersucces werd. Dit voorjaar komt 'Boxing Stars dus terug bij VTM. Welke BV mept de andere uit de ring? Wie mag de kampioensgordel in de' lucht steken?


Lees ook:
VTM komt met wekelijkse show 'Boxing Stars'


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

Het is D-day voor Jeroen: de bevalling begint! De grote vraag is of hij daar wel of niet bij aanwezig is. Maria doet vlak voor ze gaat bevallen nog een laatste poging en regelt een spoedcursus bevallen voor Jeroen. Caya wil in bad bevallen en gaat samen met Bob shoppen voor een bevallingsbad. Bobs moeder gaat gezellig mee, want die wil dolgraag bij de bevalling aanwezig zijn. Tony verrast Stephanie met een etentje en een cadeautje, maar daar kan zij door opspelende hormonen niet echt van genieten. Sinds de bevalling van Jolie heeft ze last van kraamtranen en moet ze overal om huilen. Tony snapt er niets van en kan er maar moeilijk mee om gaan.

'Kerels Met een Kleintje', om 22.20 uur op VIJF.

Dossiers