Trailer voor Cary Fukunaga's 'MANIAC' met Emma Stone en Jonah Hill - VIDEO

vrijdag 10 augustus 2018
Foto: Coopr/Netflix 2018

Netflix lanceert de officile trailer van de Netflix Original miniserie 'MANIAC'. Naast hoofdrolspelers Emma Stone en Jonah Hill zijn ook bijrollen voor Justin Theroux, Gabriel Byrne en Sally Field weggelegd in deze serie van creator Patrick Somerville en regisseur Cary Fukunaga ('Beast of No Nation', 'True Detective').

In een wereld en tijd gelijk aan die van ons, vertelt 'MANIAC' het verhaal van Annie Landsberg (Emma Stone) en Owen Milgrim (Jonah Hill). Deze twee vreemden van elkaar besluiten zich op te geven voor de laatste stadia van een mysterieus farmaceutisch onderzoek, ieder met een eigen beweegreden. Annie, permanent ontevreden en doelloos, is gefixeerd op de gebroken relatie met haar moeder en zus. Owen is de vijfde zoon van een rijke industrieel uit New York, maar worstelt al zijn hele leven met een omstreden diagnose van schizofrenie. De belofte van een nieuwe, radicale behandeling bestaande uit een reeks pillen - die volgens uitvinder Dr. James K. Mantleray (Justin Theroux) alles kunnen herstellen in de geest, zoals liefdesverdriet of geestesziektes - doet Annie, Owen en tien andere vreemden besluiten zich naar de faciliteiten van 'Neberdine Pharmaceutical en Biotech' te begeven. Daar onderwerpen zij zich vrijwillig aan een driedaags drugsonderzoek dat, zo wordt hen beloofd, zonder bijwerkingen of complicaties hun leven zal verbeteren.

Het gaat echter niet helemaal volgens plan…


Alle afleveringen van 'MANIAC' zijn vanaf 21 september wereldwijd en exclusief beschikbaar op Netflix.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo vier logo 4 logo

Doug MacRay en zijn jeugdvrienden Albert, James en Desmond vormen een beruchte dievenbende uit Boston die al verschillende bankovervallen heeft gepleegd. Ze zijn er tot nu toe altijd in geslaagd om de politie voor te blijven. Bij hun volgende klus nemen ze de directrice van de bank, Claire Keesey, gegijzeld, maar laten haar daarna opnieuw gaan. Doug vreest dat James haar als getuige uit de weg zal willen ruimen en hij houdt haar van nabij in de gaten. Tussen Doug en Claire groeit stilaan een romance. Doug overweegt zelfs om zijn misdadige leven voorgoed vaarwel te zeggen. Ondertussen voert FBI-agent Adam Frawley een onderzoek naar Doug en zijn bende. Hij ontdekt dat ze banden hebben met misdaadkoning Fergus Colm en dat ze binnenkort voor hem een nieuwe overval zullen uitvoeren.

'The Town', film met oa. Ben Affleck, om 20.35 uur op VIER.

Dossiers