Dit zijn de eerste zes deelnemers van 'Expeditie Robinson'

donderdag 9 augustus 2018
Foto: RTL 5 - © RTL 2018

Vanaf 6 september is bij RTL 5 te zien hoe onder anderen Donny Roelvink (influencer), Nienke Plas (vlogger), Jody Bernal (zanger), Josylvio (rapper), I am Aisha (hiphopartieste) en Steven Brunswijk (comedian) de ultieme overlevingsstrijd aangaan in 'Expeditie Robinson'.

Het zevende en laatste lid van Kamp Zuid wordt op 30 augustus bekendgemaakt tijdens de fandag van 'Expeditie Robinson'.

Wie overleeft dit seizoen alle eilandraden, houdt zich staande bij de proeven en gaat er vandoor met de winst? 'Expeditie Robinson' wordt een emotionele strijd tussen 14 BN'ers en zeven onbekende kandidaten. De rest van de cast wordt binnenkort bekend gemaakt.

Exclusieve voorpremière eerste aflevering
De exclusieve voorpremière van de eerste aflevering wordt dit jaar vertoond in Pathé Utrecht Leidsche Rijn. De expeditieleden, Nicolette Kluijver en Dennis Weening zijn hier ook bij aanwezig. Tickets zijn nu beschikbaar op www.expeditierobinson.nl.

'Expeditie Robinson' wordt geproduceerd door Strix Television en is te zien vanaf donderdag 6 september om 20.30 uur bij RTL 5.


Lees ook:
Exclusieve voorpremière 'Expeditie Robinson' bij Pathé Utrecht Leidsche Rijn

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo vier logo 4 logo

Doug MacRay en zijn jeugdvrienden Albert, James en Desmond vormen een beruchte dievenbende uit Boston die al verschillende bankovervallen heeft gepleegd. Ze zijn er tot nu toe altijd in geslaagd om de politie voor te blijven. Bij hun volgende klus nemen ze de directrice van de bank, Claire Keesey, gegijzeld, maar laten haar daarna opnieuw gaan. Doug vreest dat James haar als getuige uit de weg zal willen ruimen en hij houdt haar van nabij in de gaten. Tussen Doug en Claire groeit stilaan een romance. Doug overweegt zelfs om zijn misdadige leven voorgoed vaarwel te zeggen. Ondertussen voert FBI-agent Adam Frawley een onderzoek naar Doug en zijn bende. Hij ontdekt dat ze banden hebben met misdaadkoning Fergus Colm en dat ze binnenkort voor hem een nieuwe overval zullen uitvoeren.

'The Town', film met oa. Ben Affleck, om 20.35 uur op VIER.

Dossiers