Dit weekend op Joe

vrijdag 19 januari 2018

In 'De Familie Van Elsen' nodigt Ann Van Elsen elke zaterdagvoormiddag van 10.00 tot 12.00 uur een bekend gezicht uit die een familielid meebrengt. Samen met Ann gaan ze dieper in op de band die ze onderling hebben.

Is er een familiegeheim? Wordt er over alles openlijk gebabbeld? Wat zijn hun mooiste familieverhalen? Ann trekt de lijn ook door naar haar eigen familie. Zo stelt haar dochter June stoutere vragen aan de gasten en legt haar moemoe hen enkele dilemma’s voor. In de uitzending op zaterdag 20 januari zijn James Cooke en zijn mama de centrale gasten.

Sven Ornelis is elke zondagavond van 21.00 tot middernacht te horen in 'Sweet, Soft & Lazy', waarin hij zijn favoriete platen loslaat op de Joe-luisteraars. Van Michael Bublé tot Randy Crawford en van Frank Sinatra tot Louis Neefs, het passeert allemaal de revue op Joe.

Elke zondagvoormiddag is er een uitzending van het nieuwe seizoen van 'Zot Gedraaid', waarin Kris Wauters van 10.00 tot 12.00 uur in de platenkast van zijn bekende gasten duikt. Welke platen hebben hun beïnvloed? Zijn er liedjes die voor grote emoties hebben gezorgd? Zijn er songs die ze echt niet kunnen horen?

Peter Verhoeven palmt de zaterdagavond van 21.00 tot middernacht in met de beste dance-hits en -classics. Hij presenteert ook elke weekdag tussen 4.00 en 6.00 uur, voor de ochtendshow van Sven Ornelis en Anke Buckinx, en dat allemaal live vanuit Los Angeles.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

Het is D-day voor Jeroen: de bevalling begint! De grote vraag is of hij daar wel of niet bij aanwezig is. Maria doet vlak voor ze gaat bevallen nog een laatste poging en regelt een spoedcursus bevallen voor Jeroen. Caya wil in bad bevallen en gaat samen met Bob shoppen voor een bevallingsbad. Bobs moeder gaat gezellig mee, want die wil dolgraag bij de bevalling aanwezig zijn. Tony verrast Stephanie met een etentje en een cadeautje, maar daar kan zij door opspelende hormonen niet echt van genieten. Sinds de bevalling van Jolie heeft ze last van kraamtranen en moet ze overal om huilen. Tony snapt er niets van en kan er maar moeilijk mee om gaan.

'Kerels Met een Kleintje', om 22.20 uur op VIJF.

Dossiers